Rock

Maximilian Dalla Santa uppmärksammades i cyberrymden när hans musikvideo Ugly Dance fick över 100k visningar på youtube.

Hans styvfarsa är operasångare och morsa balettdansös. Maximani som han kallar sig är rätt och slätt bara sig själv, en snubbe som vill få gemene man att dansa och njuta av livet i sin helhet, inte minst till tonerna av hans unika verk. 

Den senaste videon Rockstar bevisar att krulltotten har en kreativitet och feeling utöver det vanliga, för att inte nämna budskapet om att vi alla är rockstjärnor om vi så vill.

Musikvideon är regisserad av Maximani himself och Joakim Svensson, New North Productions. Dom planerade i månader innan de slutligen hittade den rätta platsen för ändamålet. En mystisk urskog bara en timme utanför Stockholm.

– Jag valde att lägga ner mest energi på videon till rockstar och låta resten av låtarna i EPn tala för sig själva. Jag är nöjd med att visa en bred sida men samtidigt hålla mig inom ramarna för mitt sound som känns lite franskt. Så rockstar kunde gott få sticka ut lite i både video och sound kände ja. På mina fester får man vara hur man vill!

Definitionen av att göra sin egen grej har sällan varit mer glasklar. Spana in videon och glöm för all del inte att lyssna igenom hans album. Redaktionen kan varmt tipsa om Wake Up och Mother’s Day.

DELA
Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn