somewear

tshirtDet svenska klädmärket Somewear busar till det en aning i samband med kollektionen för vår/sommar. Detta genom en T-shirt linje som på ett ironiskt men ack så helskönt vis levererar ett så kallat ”mindfuck”.

Tidigare har vi alla beskådat tishor så som ”I Love New York” etc. Dvs en tröja att bära upp av den simpla anledningen att man besökt platsen i fråga, vilket man oftast inte ens gjort (skäms!). Hur som haver är det där gamla konceptet både dött och trött, det krävs en gnutta ny energi för att man skall vilja dra på sig en t-shirt med latituder.

Somewear visar nu vägen med klassiska monument ihop med text nedanför. Staden som texten anger verkar dock inte riktigt stämma överens med trycket ovan. Allt är med andra ord i sin ordning. Rätta mig om jag har fel.

Att kombinera Tokyo med Big Ben är klockrent! Liksom att para ihop Paris med det lutande tornet i Pisa, något som säkerligen får folk att titta snett. Baws gillar idén skarpt, stilren humor som sätter sprätt på tillvaron. Alla ler förutom gamle geografiläraren.

Spana in utbudet på www.somewear.com

big

DELA
Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn