martin

Ett antal passionerade publicister har tillsammans bestämt sig att ta saken i egna händer och skapa en medborgarfinansierad digital plattform för utrikesjournalistik. Med bland annat Martin Schibbye i spetsen som en av grundarna går projektet ut på att crowdfunda en redaktion för att gräva, granska och ta fram de oväntade rösterna från världens alla hörn.

De vill kunna skriva alla de historier som inte blir skrivna. För att det hela skall bli till verklighet behövs hjälp för att tillsammans bevisa att läsare vill bidra direkt till reportage om världen utanför Sverige. Reportage och skildringar av denna typ måste få fortsätta att berättas.

Det börjar brinna i knutarna, fram tills den 5:e mars går det att genom sitt stöd göra skillnad. Låt oss ro detta fantastiska intiativ av värde i land. I skrivande stund är projektet finansierat till 84%, det är hög tid att skjuta barometern i topp. Martin Schibbye var fängslad 438 dagar i Etiopien innan han blev frisläppt, en medfånge viskade ”Tell the world what you seen” något som han lovade och sannerligen står fast vid att göra.Världen har inte råd att lämna blanka spots. Gör som BAWS, var med och skriv journalisthistoria!

Gå in HÄR för att läsa mer!
SMS:a BLANKSPOT 50, BLANKSPOT 100 eller BLANKSPOT 500 till nummer 72672

Bankkonto: 83279-9438337231, skriv din e-post i meddelandet.
Swisha valfritt belopp till: 123 074 6834, skriv din e-post i meddelandet.

DELA
Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn