eaten

I december har det premiär på Discovery Channel, kanske vår tids sjukaste tv-underhållning sedan Paradise Hotel. En mäkta märklig och sannerligen ovanlig programidé som kort och gott grundar sig på att mycket riktigt bli uppäten levandes.

Naturmänniskan Paul Rosolie som sägs vara någon form av blandning mellan Steve Irwin och Bear Grylls skall göra ett besök i en anacondas mage. För att hälsan skall vara kvar i behåll och kunna komma tillbaka till verkligheten levandes bär han givetvis en så kallad ”snake-proof suit” (ett bättre underställ?).

Genom program likt detta slag kan man minsann undra hur långt man kan dra tv-världen. Att dra ut Paul från ormen till monster blir dock spännande att se. Men frågan kvarstår, är det okej att ”teasa” djur på detta vis? Agera en bit härligt köttstycke för att sedan dra den gamla klassikern ”jag bara skoja” och plötsligt vara utebliven föda! Ja tydligen, om han nu kommer ut välbehållen det vill säga. I annat fall får man ge showen ett plus i kanten för ett vågat intiativ.

DELA
Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn