kart

I Juni släpper Kartellen sitt nya album ”Slutpläderingen”, och det är sista skivan som frontpersonen Sebastian Stakset medverkar på. Idag släpptes den andra singeln från den kommande skivan, “En Fjärils Vingslag” med gästande Daniel Adams-Ray. Låten är en introspektiv betraktelse av Sebastian där han beskriver mobbing och utanförskap under skoltiden. Producerad av Stress.

“…vi tillsammans står enade mot mobbningen i Sverige. Mobbning är det vidrigaste som finns. Jag vet för jag har själv blivit mobbad och växte sen upp till en mobbare. Det dör fler ungdomar till följd av mobbning än i trafiken varje år” Säger Sebbe Staxx.

“Sebastian Stakset visar tydligt i ”En fjärils vingslag” hur hårt mobbning kan slå mot barn och vilka effekter det kan ge i vuxenlivet. Jag är väldigt glad över att Sebastian lyfter frågan om mobbning, det är många som lyssnar på vad han säger och han har en viktig historia att berätta. Mobbning sätter djupa sår i så många barn och vi vuxna måste ta frågan på yttersta allvar.” säger Lars Arrenius på organisationen Friends.

Se videon nedan:

 

DELA
Petter Axell
Högskoleutbildad copywriter och självutnämnd mästerskribent. En #brakille med alldeles för många bilder utan tröja på sin Instagram @petteraxell

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn