Business Man And His Team
business man with arms open hands facing up with his team

Är du en kort kille eller en överviktig kvinna tjänar du mindre än andra anställda hävdar en ny forskningsrapport i medicinmagasinet BJM. Vad händer om man är kort OCH tjock undrar vi?

I studien har man jämfört generna hos 120 000 britter i åldrarna 37 till 73 och kommit fram till att män med genetiska anlag för att bli korta och kvinnor som genetiskt sett har större risk för att bli överviktiga tjänar mindre än personer som inte har dessa anlag och utför samma arbete. Personernas uppväxt och miljö ska inte ha påverkat resultaten, skriver CNN.

Forskarna har även identifierat att både män och kvinnor som har gener för ett högre BMI med högre sannolikhet jobbar inom mer lågutbildade yrken.

Studien är ännu ett exempel på hur anställda inte enbart bedöms utifrån det jobb de utför – utan även baserat på sitt utseende. Resultatet ligger i linje med flera tidigare studier inom området.

Världen är orättvis. Nu räcker det inte med att man kan vara kort eller tjock, nu ska man vara fattig också. Life´s a bitch. Som tur är finns det andra sätt att tjäna pengar, som till exempel på www.varvningskod.org där du just nu får en grym deal.

DELA
Bow down to the great Bob Digi Digi.

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn