bawsapa

Mohammed Ahmid och Patric Olé står bakom den nyöppnade sajten monkeyswing.se. Tillsammans kompletterar duon varandra och levererar uppdateringar om allt som rör en av Sveriges snabbast växande sporter.

– See a need, fill a need. Idag har nästan alla hört talas om Toughest, Tough Viking etc.
Vi vill stå till tjänst med en samlingsplats för utövarna inom sporten, eliter som nybörjare men också för den aktiva människan i största allmänhet, säger Mohammed Ahmid.

– Sporten i fråga växer så det knakar och är nära besläktad med kroppsviktsträning, klättring, löpning och smidighet vilket gör Monkeyswing attraktivt för en bred målgrupp, tillägger Patric Olé.

Sajten innehåller allt från intervjuer, träningsguider, kost & hälsa, reportage, tävlingskalender, produkttester, recensioner och inte minst inspiration. En webbshop är under uppbyggnad och en egen T-shirt har redan blivit till verklighet.

– I en elektronisk och stillasittande värld förmedlar vi nästa steg i evolutionen på ett lekfullt sätt. Ett aktivt liv i rörelse är grunden för ett sunt leverne. Hoppet är inte är ute för mänskligheten hehe, avslutar Patric Olé.

tshirt_man_back_front

Apsolut värt ett besök säger Baws
Monkeyswing.se

Facebooksida

 

DELA
Petter Axell
Högskoleutbildad copywriter och självutnämnd mästerskribent. En #brakille med alldeles för många bilder utan tröja på sin Instagram @petteraxell

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn