tilde

Programledaren Tilde Fröling är aktuell med en egen talkshow: På tåget med Tilde. Programmet spelas in på snabbtåget MTR Express under en resa mellan Göteborg och Stockholm. Först ut som gäster är Niklas Strömstedt och Annika Ljungberg.  

Två kända gäster, en bartender och ett husband är stående ingredienser i talkshowen. Det serveras personliga och ärliga samtal om livet, karriären, kärleken och framtiden. Tilde ser till att samtalen växlar in på olika spår och att gästerna inte undanhåller några detaljer om sitt liv under tågresan.

– Att få spela in sin egen talkshow ombord på ett tåg som rusar fram mellan Göteborg och Stockholm känns spännande och nytt. Att dessutom få möta alla dessa sköna gäster, ta del av deras levnadsöden, erfarenheter och tankar är både fängslande och inspirerande, säger Tilde Fröling.

Fram till årsskiftet serveras sex avsnitt av På tåget med Tilde. Bland gästerna finns jazzvirtuosen Gunhild Carling, fotbollsspelaren och modellen Anton Hysén, multientreprenören Bingo Rimér och den hajpade magikern Julien Dauphine, som bjuder på trolleri ombord.

Idag har höstens första avsnitt premiär. Den återkommande talkshowen, som levereras i program om cirka 25 minuter, kommer löpande att publiceras på MTR Express YouTube-kanal www.youtube.com/mtrexpress

Se trailern nedan:

 

DELA
Petter Axell
Högskoleutbildad copywriter och självutnämnd mästerskribent. En #brakille med alldeles för många bilder utan tröja på sin Instagram @petteraxell

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn