hopp

Baws bemöttes av trevlig och pigg personal i gula pikétröjor när vi steg in i den stilrena, färgglada och tillsynes mycket påkostade lokalen. Besökare från små kids till fullvuxna karlar såg alla lika hoppfulla ut, för att inte tala om oss själva.

Trampolinföretaget AirHop har precis öppnat den allra första trampolinparken i Göteborg. Bygget har pågått för fullt sedan mars och i slutet av juni öppnades portarna för allmänheten. Parken som är 1000 m² stor har plats för 75 personer i timmen.

Efter att vi dragit på oss våra ”AirHop-strumpor” med magnifikt fäste som också skulle kunna beskrivas som ett par specialdesignade sockeplats kunde skuttandet ta vid.

Vad sägs om en yta med 36 sammanhängande trampolinfält där man kan hoppa och träna på volter och tricks. Det fanns även flera aktiviteter för både individuella besökare och grupper; Basketball Slam Dunk, Foam Pit och Dodgeball.

Personligen har jag aldrig tidigare lyckats att dunka i en basketkorg med mina ynka 169,9 cm över jord men det nya aktivitetscentret i fråga blev räddningen och gav mig nytt hopp om framtiden.

– Det börjar bli populärt med trampolinparker i hela Europa, så vi är glada att få vara bland de första trampolinparkerna som etableras i Sverige, säger Karl Godau, AirHops grundare.

En bättre lekplats för alla åldrar och dessutom säger ryktet på stan att man kan bränna upp till 1000 kalorier per timme om man hoppar effektivt.

Det stämmer (förmodligen). Vi kan minsann intyga att det var ett ordentligt träningspass både för smilbanden såväl som för hela kroppen, svettigt värre om sanningen skall fram. För den som vill ta en paus är det bara att slå sig ner i kaféet, där man har utsikt över hela parken.

AirHop expanderar kraftigt och kommer inom kort även att öppna parker i bland annat Stockholm, Malmö och Uppsala. Göteborg har dock fått äran att bli den första parken i Sverige.

För mer info klicka här

DELA
Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn