falk

Alla trådar knyts ihop i den sista Falk-filmen någonsin. JOHAN FALK – SLUTET är den sista av fem nya filmer i den stenhårda och intensivt spännande historien om Göteborgspolisens specialstyrka GSI. Inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, infiltratörer och poliser.

Från filmen Noll Tolerans som kom år 1999 till den dagsfärska rullen Slutet. Vilken resa! En filmserie som sannerligen kommer att vara saknad. FalkFeber Deluxe hos redaktionen.

Köp filmen HÄR

brandinChristian Brandin säger sitt om att ha spelat karaktären Conny Lloyd/Tok-Conny

Det har verkligen varit extremt kul att spela honom, inte ofta man får spela en riktigt galen person med noll empati för andra människor. Sedan framstår han kanske inte som den smartaste i gruppen men han lyckas dock alltid undkomma polisen så en viss skärpa finns när det kommer till att vara streetsmart.

När vi började 2007 så var det inte så mycket jag kunde göra med karaktären men de små saker som minns av publiken har ofta varit improviserad av mig. När filmserien har fortsatt genom åren har det getts mer utrymme och nu i sista säsongen har ni fått mera av Tok-Conny och lite mer varför han fått det smeknamnet.

DELA
Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn