rapppp

The Album About Nothing.

Att ett album om ingenting kan innehålla så mycket visar Wale tydligt på nya The Album About Nothing, som är Wale’s 4 studioalbum. Det tredje på Maybach Music Group.

Vi har tidigare fått höra 2 singlar, The Body (feat. Jeremih) och The Matrimony (feat. Usher) som båda 2 gett oss ett smakprov på hur det slutgiltiga albumet låter.

Wale är en väldigt intressant rappare och han ger oss historier i ett bra tempo, vilket gör att man verkligen lyssnar på vad han säger. Produktionerna känns väl utplockade och ger skivan en härlig glans, och Wale skiner på varenda en av dem.

Som producenter hittar vi No Credit, Jake One, DJ Khalil, Sounds med flera. Och som gäster har vi då som tidigare nämnt Jeremih och Usher men även SZA och J. Cole, som allihopa ger skivan en extra guldkant.

The Album About Nothing borde egentligen heta The Album About Everything. Kolla bara in den även nya videon till låten The White Shoes, som genast få en att tänka på de stackars personerna som fått sätta både sin värdighet och livet till när folk gått bananas över deras nya sneakers.

I mitt huvud kommer Wale’s nya album heta The Album About Everything.

Lyssna skivan nedanför och ta även en titt på videon till låten The White Shoes.

https://open.spotify.com/album/6aCr3UaB8lM9g6TtFB3qwd

DELA
Till utseendet ingen svärmorsdröm, men ett hjärta av guld och förkärlek till hiphop och snus. Christian Norgren vet vad du ska lyssna på.

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn