bandy

Vetlanda-Hammarby Över 8.5 Mål.

Två lag som har inlett serien med ett bra målskytte!

Vetlanda placerar sig på en sjätteplats i tabellen medans gästerna Hammarby efter sex raka segrar placerar sig på en andraplats!

Två offensiva lag där Christian Mickelsson och en nu skadefri Joakim Andersson imponerar i Vetlanda!

Vetlanda har haft lite problem med förkylningar veckan som har varit men räknar med ordinarie lag i kvällens match!

Hammarby som kommit in i en tokform med sex raka segrar saknar sedan innan David Pizzoni Elfving och saknar ikväll även Per Einarsson som spelade på sprutor i Onsdags.

Notera även att Hammarby aldrig förlorat borta mot Vetlanda i en seriematch!

 

Arsenal-Newcastle, spelstopp Lördag 18.30.
Speltips: Arsenal Över 1.5 Mål.

Arsenal har inlett årets Premier League-säsong väldigt ojämnt och placerar sig på en sjätteplats. dock så kan man enkelt skylla på en för lång skadelista, och i denna helgens match på Emirates Stadium så möter Arsenal ett lag som även dom har en lång skadelista!

Arsenal saknar: Özil, Walcott, Arteta, Wilshere, Ramsey, Koscielny, Monreal och Diaby. Chambers är avstängd. Man möter ett Newcastle som även dom har en rad skador/Avstängningar då dom saknar: Sissoko, Steven Taylor, Keepern Tim Kruul, andrekeepern Robert Elliot, Siem De Jong,Davide Santon, Coloccini fick en smäll senast men kan nog starta här!

Arsenal besegrade Galatasaray på bortaplan tidigare i veckan med 1-4 och givetvis är det en rejäl boost för Londonlaget! Detta är en extrem viktig match för att kunna ta sig närmare topp 4 och trots ett skadeskjutet lag så ska Arsenal bara slå ett lika skadeskjutet Newcastle!

LIRA ARSENAL ÖVER 1.5 MÅL!

 

V75 körs denna veckan i Östergötland på Mantorps Travbana.

Veckans Vinnare hittar jag i V75-6 Nummer 11 Silver Annie som har gjort 4 raka starter i V75 med mycket bra resultat, senast slutade hon oplacerad trots en helt okej avslutning ute i spåren och nu är känslan av att stöter på lättare motstånd än innan! Ny kusk i Johnny Takter och det ser jag endast som en fördel! Med rätt resa så speedar Annie ner rubbet! Lira Vinnare!

Lycka till på liren i helgen!

DELA
Leboff är gamblingsexpert på Baws.se. Han älskar spel, kvinnor och romantiska middagar mer än något annat. En riktig gentleman som kan allt om sportspel och trav. Låt Leboff hjälpa dig till ett rikare liv.

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn