sanne1
sanne2
Foto: Patrik Enlund

Baws älskar personligheter som vågar utmana sig själva, följa sina drömmar och gå mot strömmen. Minns ni historien vi berättade om Sanne Sevig som lever livet på en outvecklad ö i Filippinerna?

Hon studerade positiv psykologi och välbefinnande på högskolan i Skövde, samtidigt arbetade Sanne som projektledare för ett klädmärke i Stockholm. Dessutom föreläste hon om marknadsföring och eget företagande. Många bollar i luften, milt sagt. Numera stormtrivs Sanne på ön Siargao där hon driver ett litet genuint hostel ihop med sin pojkvän och har även startat upp en välgörenhetsorganisation.

”Livet här tillåter dig att lyssna på din kropp och din energi, det är mer värt än både pengar och all framgång i hela världen för mig. Vi vet ju vad som gör oss lyckliga, ändå gör så många tvärtom.”

Baws tidigare skrift om Sanne finner du HÄR

Läs mer om Sanne HÄR
Video från Ettannatliv.se

Är en äventyrlig världsmedborgare och ett energiknippe som ofta ler åt inget alls. Högskoleutbildad copywriter med en förkärlek till ironi. "Det finaste och mest värdefulla man kan ge en annan människa är sin tid, glöm aldrig det" @leggeluring

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn