ZLATAN

Hoppas ni ryggade mina lir förra veckan och gick någorlunda plus. Denna vecka körs det V75 på Bollnästravet och på fredag kväll är det många intressanta matcher i VM-kvalet.

Jag börjar med V75 från Bollnäs där jag hittat ett vinnarspel och ett platsspel.

I V75-3 lopp 7 hittar vi en världsartist i nummer 3 Panne de moteur som har bollat med världseliten i de 2 senaste starterna!
Om Panne de moteur förlorar mot detta motstånd så ska jag springa naken längs Birger Jarlsgatan nästa gång Baws anordnar fest! Spela VINNARE. Min insats 2000 kr.

I lopp 9 V75-5 har jag en riktig skräll ni kan spela plats på. Det är nummer 6 Arnblessen som under karriären varit bland de 3 mer än var tredje gång, får nu en riktigt duktig kusk i sulkyn som heter Sören Eriksson. Spela PLATS. Min insats 300 kr.

Denna fredag är det alltså dags för Vm-kval med bland annat Irland-Sverige på kanal 5.

Match 1: Makedonien-Wales    2    Odds 3.40 Min insats: 200 kr

Jag har hittat ett riktigt intressant odds i matchen mellan Makedonien-Wales, två lag som är helt avsågade från att gå till VM, men om man ser på den senaste insatsen så tycker jag att Wales trots bortaplan ska ha vettig chans att bortaslå Makedonien till fantastiska oddset 3.40! Jag rekommenderar att ni spelar denna matchen som singelmatch.

Sedan har jag även lyft fram en trippel som lyder följande:

Bosnien-Slovakien 1  1.52
 
Tyskland-Österrike 1  1.18
 
Italien-Bulgarien 1  1.28

Sammanlagt odds: 2.29 Min insats på denna trippel: 1000 kr

Hoppas ni får en härlig helg, för det ska jag ha !

Kram,
Eder Leboff

DELA
Leboff är gamblingsexpert på Baws.se. Han älskar spel, kvinnor och romantiska middagar mer än något annat. En riktig gentleman som kan allt om sportspel och trav. Låt Leboff hjälpa dig till ett rikare liv.

6 KOMMENTARER

 1. vann cash på förra veckans tips av dig herr leboff. tippar helt klart igen enligt dina råd :)
  gjorde ca 7k förra veckan, det tackar man för <3

 2. Vill inte verka negativ. Men förlorade precis 1200:- på dina odds !
  Wales var inte ens i närheten av att vinna matchen,
  Extremt besviken

 3. vågar du inte godkänna kommentaren jag skev tidigare? ska man inte kunna ge kritik utan att det inte kommer med på kommentar fältet (denna kommentar kan du ta bort, men min förra borde få va med..

 4. Trodde denna sidan skulle generera i snabba cash?! (Snabba-kronofogden) Dessutom är rekommendationerna mer sedvanliga än att man föser upp en preg och sänker en öl på fredagskvällar! Med andra ord finner man rekar på matcher som hela svenska folket redan räknat med på första parkett. Mer djupgående analyser, samt mer nyanserat, fånga alla ”gamblers” därute, en singel, en dubbel, en trippel, en lågoddstrippel, en högoddstrippel, som karaktäriserar individens ekonomiska grund. Ont om pengar = lite pengar på en högoddstrippel osv.

 5. Vilken konstig kväll igår, typ inga av de matcherna man trodde gick ju hem… jag förlorade pengar också men skyller inte på dig. Jag hade tippat ungefär som du gjorde även om jag inte läste ditt inlägg här. Förra veckan vann jag tack vare dig så jag ser fram emot nädsta helg igen. Man kan inte alltid vinna jörgen tänkr på det!

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn