pirlo

Klicka här för att ta del av Eypobets generösa välkomsterbjudande!

Italien-Costa Rica  1  1.54 på Eypobet.

Costa Rica stod för en rejäl knall när man besegrade Uruguay i öppningsmatchen med 3-1.

Därför är nu känslan att oddssättarna överskattar Costa Rica något och man får över 1.50 på Italienvinst!

Matchen kommer att spelas i rejäl värme och då känns det som vi kommer att få se ett lugnt och metodiskt Italien som håller mycket boll. Jag norpar 1.54 på Italien på Eypobet!

Schweiz-Frankrike Över 2.5 Mål, Odds 2.04 på Eypobet.

Två lag som båda vann sina premiärmatcher ska nu lira om vem som kopplar greppet om förstaplatsen i gruppen! Som sagt är detta mästerskap lite av ett examensprov för Ottmar Hitzfeld hur mycket han har utvecklat denna gyllene generation Schweiz har just nu. Avgjorde i matchens sista spark mot Ecuador där Hitzfeld visade prov på fin fingertoppkänsla och bytte in båda målskyttarna i den andra halvleken. Frankrike inledde med en stabil 3-0 seger över Honduras och ställs nu på prov för första gången i detta VM. 1-2?

Honduras-Ecuador  2  Odds på Eypobet  1.66

Honduras inledde med 0-3 förlust mot Frankrike och har här sin stjärnspelare Wilson Palacios avstängd. Ett riktigt dåligt fotbollslag i detta sammanhang och ska nu försöka snuva Ecuador på poäng. Ecuador tog ledningen med 1-0 mot Schweiz för att sedan tappa precis allt första 35 i andra halvlek. Hade ett jätteläge att avgöra i anfallet innan Schweiz avgjorde och är nu rejält revanschsugna! 0-3?

Glad Midsommar på er!

DELA
Leboff är gamblingsexpert på Baws.se. Han älskar spel, kvinnor och romantiska middagar mer än något annat. En riktig gentleman som kan allt om sportspel och trav. Låt Leboff hjälpa dig till ett rikare liv.

LÄMNA ETT SVAR

Skriv kommentar!
Ange namn