Staropramen Non Alcoholic lanserar webb-tv-serien ”En ofiltrerad syn på livet”. Tillsammans med ett urval av Stockholms bästa kockar och krogar kommer Staropramen Non Alcoholic sätta en tjeckisk prägel på den klassiska kombinationen av vilt och öl.

Precis som i Tjeckien har vi i Sverige en lång tradition av att äta vilt och att matcha det med god öl. Staropramen Non Alcoholic vill ta till vara på det gemensamma arvet och uppmuntra fler att upptäcka nya smakkombinationer. I Staropramens nya webb-tv-serie ”En ofiltrerad syn på livet” träffar programledaren Lubbe Garell tre kockar med kök från tre olika världsdelar för att tillsammans tillaga deras versioner av svenskt vildsvin.

jak2

Trots att det har blivit mer populärt att äta vilt i Sverige är vi fortfarande alltför dåliga på att ta vara på de tillgångar vi har. Därför är det extra kul att ta del av kockarnas egna tolkningar av just vildsvin, säger Lubbe Garell, programledare för ”En ofiltrerad syn på livet”.

”En ofiltrerad syn på livet” består av tre avsnitt. Medverkar gör Ai Ramen, El Taco Truck och Tennstopet som visar hur viltkött gör sig väl med alkoholfri öl.

– På Tennstopet har vi en lång tradition av att tillaga det vilt som hösten och vintern erbjuder och öl är ett naturligt dryckesval som är lätt att kombinera med och förhöja smakerna på de rätter vi serverar, sägeMikael Schedin, Köksmästare på Tennstopet.

SE SAMTLIGA AVSNITT GENOM ATT KLICKA HÄR

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here