2chainz_2nd-run-e1350312473755

Uppföljaren till 2 Chainz debutalbum (solo) Based On A T.R.U Story har landat, och det är en höjdarskiva.

Direkt när man hör öppningsspåret Fork vet man att man har mycket gott att vänta på denna release.
Det finns nog inte många som har undkommit att höra 2 Chainz, på b.la ASAP Rockys hitsingel Fuckin’ Problem, men många vet kanske inte att han gick under namnet Tity Boi innan. Medlem i Playaz Circle (2 Chainz & Dolla Boy) som signades på Ludacris bolag Disturbing Tha Peace, där gruppen släppte 2 studioalbum.

Hur som, 2 Chainz har nu släppt sitt andra soloalbum på Def Jam Recordings och det är en suverän skiva. Han levererar som vanligt med hög kvalité och upprepar ord man vill höra mer av, för det låter helt rätt när 2 Chainz lägger det. Tunga beats från några av de bästa producenterna så som Mike Will Made It, Drumma Boy, J.U.S.T.I.C.E League med flera.

Jag personligen tycker 2 Chainz är en suverän rappare som är värd all uppmärksamhet han kan få. Sen har han en helt egen stil, både som rappare och hur han klär och beter sig, som gör honom ännu mer intressant.

Gillar ni den här skivan får ni ge hans första soloalbum Based On A T.R.U Story en lyssning också. Känner ni efter dessa två skivor att ni inte kan få nog så har ni ett ex antal mixtapes att lyssna igenom också. Bland annat T.R.U REALigion med den fantastiska låten Spend It feat. T.I.

Som ni ser, 2 Chainz har ett långt och stort register och jag hoppas han fortsätter i många år framöver, för jag kan då inte få nog av hans sätt att rada upp sin rap så man verkligen ska förstå vad han säger. Och på det hans signaturvrål: Yeaaah och 2 Chaaaainz.

Christian Norgren tipsar: Fork & Employee Of The Month

DUFFLE BAG BOY!!!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.