melon

Sommaren är tiden för utflykter, njutning och kvalitetstid med familj och vänner. Det finns prylar som gör sommaren till en extra minnesvärd tid. Elsparkcykeln, sexleksakerna och vattenmelonkranen gör sommaren oförglömlig.

Sommaren är favoritårstiden för de flesta. Sommarlov och semester innebär avkoppling, sol och bad. Under årets övriga månader är du förmodligen fast i ekorrhjulet och har inte tid att göra saker utöver vardagsbestyren. Sommaren ger tid för aktiviteter, utflykter, umgänge med vänner och kvalitetstid med partnern. En del känner stress att de måste hitta på saker på sommaren vilket gör det svårt att njuta av den. Med rätt prylar är det dock inte svårt att ha en riktigt kul sommar. Nedan listas tre roliga prylar som kommer att göra din sommar oförglömlig.

Elsparkcykel

Ingen kan ha utgått trenden med elsparkcyklar, även så kallade elscootrar. I Sverige och i övriga Europa syns elsparkcykar i många städer. Om du inte vill köpa en egen elsparkcykel kan du enkelt hyra en från ett av de många företagen som ställt ut sina sparkcyklar till förfogande på gatorna. Detta gör du enkelt via en app i mobilen. Dessa sparkcyklar är elmotordrivna vilket innebär att du inte behöver göra någon fysisk ansträngning. Du behöver bara stå på sparkcykeln och glida fram igenom staden. Den stora fördelen med elsparkcyklar jämfört med andra fordon, som exempelvis cykel, bil och elcykel, är att det är roligt och lättillgängligt. Med en elsparkcykel kan du upptäcka stan på ett nytt sätt i sommar.

Sexleksaker

Sommaren är den perfekta tiden att umgås mer med din partner och rå om varandra. Sommaren har positiv påverkan på sexlusten och värmen och ljuset ger positiv energi. På semestern finns det mer tid att njuta av livet och därmed sex och kärlek. Statistik visar att väldigt många barn föds i april och maj, vilket innebär att de blivit gjorda på sommaren. Bar hud, solbränna, kvalitetstid, ljus och värme är alla bidragande faktorer till den ökade sexlusten på sommaren. Med sexleksaker kan sommaren bli ännu mer njutbar. Det finns sexleksaker för alla, oavsett om du är singel eller har en partner. Om du vill få en nytändning i sexlivet eller bara vill prova på något nytt och spännande, bör du skaffa dig en eller ett par sexleksaker i sommar. De kommer att göra denna sommar extra minnesvärd och njutningsfull.

Vattenmelonkran

Sommaren är den festernas årstid. Den svenska sommaren är kort och därför vill svenskar vara ute så mycket som möjligt under sommarmånaderna. Grillkvällar, sommarhäng, midsommarfirande, kräftskivor… Sommarens tillställningar avlöser varandra på löpande band. Om du ska ha fest eller folk över på middag finns smarta prylar som tar festen till en ny nivå. En kran till vattenmelon är ett billigt och kul sätt att höja partystämningen. Denna kran sätts in i en melon efter att den tömts på fruktkött och fyllts med valfri dryck, exempelvis en fruktig bål. Melonen förvandlas till en drinkdispenser där gästerna kan fylla på med dryck. Kranen kan även användas på andra frukter så länge de är stora nog att rymma dryck. Barn som vuxna uppskattar denna effektfulla detalj.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.