gym

– Din sämsta dag är för långt ifrån din bästa. Kontinuitet är allt oavsett mål. Kontinuitet handlar om att hålla en jämn nivå, bort med toppar och dalar lägg dig på en nivå som du kan hålla under en längre tid.

– För lite variation. Jag ser allt för många människor som gör samma sak som dom gjorde för flera år sedan och alla frågar varför utvecklingen har stannat upp…
Efter några veckor med samma typ av träning vänjer sig nervsystemet och en förändring måste ske.

– Okunskap. The more you know the more you grow. Det handlar inte bara om musklerna utan också hjärnan. Om ditt intresse ligger i att utveckla din kropp lär dig om hur du ska ta dig från punkt a till b på ett så optimalt sätt som möjligt.

– Fokus på fel saker. Alla jag känner som har en vältränad kropp tränar för att dom mår bra utav det, fysiken är en positiv bieffekt. Alla jag känner som tränar för att se bra ut tränar inte så länge…

– Kolhydrater, Fett och Protein. Grönsaker är grejen. Människor är fantastiskt utbildade när det kommer till våra främsta energikällor. Det finns massor utav dieter, böcker om varför man ska äta på ett visst sätt Men vi glömmer gärna grönsakerna. Är fyra portioner med mycket kvalitets grönsaker om dagen, det kommer ha massor utav positiva effekter på er träning.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.