mart

I helgen var det nypremiär för Mårten Anderssons UNDER YTAN med utsålda föreställningar på Hilton Slussen Stockholm (RAW comedy clubs scen) både fredag och lördag. Vi ställde några snabba frågor till Mårten:

Hej Mårten. Hur känns det efter helgens nypremiär?
Det känns superhärligt! Publiken skrattade massor, några grät och av alla kommentarer på Facebook och Instagram att döma så var det väldigt många som blev inspirerade. En tjej kom fram efter showen och berättade att hon hade bestämt sig för att säga upp sig från sitt jobb efter att ha sett föreställningen.

Du har ju kallat föreställningen för UNDER YTAN 2.0. Vad menar du med det?

Jo. Det är ju i grunden samma show men jag har både tagit bort och lagt till nya delar och förändrat hela ”motorn” i showen. 
Det som för handlingen framåt är uppdaterat och mycket naknare och ärligare. Det är stor skillnad på att, som i våras, hållt uppe från alkohol i 40 dagar och som nu, nästan nio månader. Massor har hänt och det ville jag skulle märkas i nya UNDER YTAN. Det känns både supernervöst och kul på samma gång.

I helgen så besöker du Jönköping och Hudiksvall. Vad har du för tankar kring det?

Det kommer bli jätteskoj. Senast jag var i Jönköping kallade en skum recensent mig för ”ful fisk” så min målsättning är att vända till ”fin fisk” eller åtminstone ”fiskpinne” ha ha. Hudik kommer bli grymt roligt eftersom jag pratar om Glada Hudik andan i föreställningen. Det är ju lite som min andra stad då mamma kommer därifrån.

Och så en klassiker. Vad önskar du dig mest av allt just nu?

Att den där frun som ska ”dyka upp när jag minst anar det” dyker upp någon gång ha ha.

 

Lycka till!

Tack snälla.

 

Vill du köpa biljetter till Under Ytan? Klicka här!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.