50cent

kalsoDet svenska företaget Frigo Revolutionwear Inc som uppfann kalsongen Frigo, med patenterad pungpåse, gör succé i USA. Bland investerarna finns baseballspelaren och New York Yankees kapten Derek Jeter, den prisbelönta rapparen, entreprenören och skådespelaren Curtis ”50 Cent” Jackson, NBA-stjärnan Carmelo Anthony och musikproducenten Timothy ”Timbaland” Mosley.

– Vi har skapat ett unikt team och jag är otroligt hedrad över att Derek, Curtis, Carmelo och Timothy investerat i bolaget på grund av att de älskar vår produkt och själva bär den, säger Mathias Ingvarsson, grundare och VD på Frigo Revolutionwear.

Det unika med Frigos kalsonger är att de har en inbyggd patenterad pungpåse, den så kallade ”Frigo- zonen”, som är tillverkad i meshtyg. Denna funktion bidrar inte bara till att mannens paket hålls på plats utan gör också att det lyfts ut en bit från skrevet, vilket i sin tur förhindrar att det uppstår svett och friktion. Kalsongerna blandar mikrofibrer och bomullstyg med en högteknologisk konstruktion som gör att hela kalsongen andas. Benet på kalsongen är silikonfodrad, varpå tyget inte åker upp eller knölar sig.

Frigos vision är att med avancerad teknologi, design och kvalitet revolutionera underklädesmarknaden för män. Någonting de nya investerararna anser att den svenska uppfinningen gjort:

– Från det att jag för första gången hörde talas om Frigo visste jag att jag ville involvera mig i företaget, produkten är revolutionerande, säger rapparen Curtis ”50 Cent” Jackson.

– Frigo är perfekt när jag är på banan och utanför, den är otroligt bekväm, säger Carmelo Anthony, NBA stjärnan.

– Jag blev introducerad för Frigo när det var en prototyp och tror att den fyller ett tomrum på marknaden. Jag ser fram emot att se dess fortsatta framsteg, tack vare hårt arbete av RevolutionWears forskargrupp, säger New York Yankees-stjärnan Derek Jeter.

Musikproducenten Timothy ”Timbaland” Mosley lovordar också Frigo RevolutionWear och menar att Frigos kalsonger helt ändrat förutsättningarna på underklädesmarknaden för män.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here