assbn

Med två skivor i bagaget och rykte om en till på väg, är det med stort nöje jag vill tipsa om en av top 3 bästa hiphop skivorna jag vet: A.B.N – It Is What It Is, från 2008.

asshoDen Houstonbaserade gruppen A.B.N består av de två medlemmarna Z-Ro The Crooked (K.O.T.G = King Of The Ghetto) och Trae Tha Truth. Båda två är medlemmar i S.U.C (Screwed Up Click) och den tyvärr allt för bortglömda gruppen Guerilla Maab, som består av dessa två giganter inklusive Dougie D.

Jag vet att jag ofta nämner rappare som tillhör min top 5 lista, och på denna lista är det utan snack Z-Ro som är min absoluta favorit.
Så idag när jag cyklade till skolan slängde jag på just denna skivan, It Is What It Is, och VARJE gång jag hör öppningsspåret Umm Hmm så slår det nästan slint i skallen på mig. Jag blir på sånt otroligt bra humör och jag känner att jag kan klara precis vad som helst. Även om jag måste vara en riktig fara i trafiken när jag lyssnar denna skiva så skiter ja i. Detta är skivan som kan få vem som helst att känna sig tuff och med i matchen. Kan du nynna några få ord i verserna, kanske sjunga med lite mer i refrängen så finns det ingen som kan tvivla på att You’re the man!

Skivan innehåller 18 spår och ALLA 36 spåren är bättre än den tidigare. 36 spår Ja! Slänger man på skivan en gång kommer man nämligen slänga på den en gång till.

Jag hade tänkt att tipsa om den här plattan lite längre fram, kanske skrivit om Rich Gang’s (Rick Ross & Birdman) nya video, men det fanns inte på världskartan att jag hade kunnat hålla mig. Speciellt inte när jag lyssnat på den senast idag.
Och om jag i framtiden kommer hamna på någon efterfest med nån av er kan jag lova att några låtar från den här skivan kommer att spelas, med inlevelse.

Är ni intresserade av bra rapmusik med tunga beats och vassa raptekniker? Då är detta skivan för er.

Favorit i Repris: In My City, Umm Hmm, Still Throwed, Whoa, and the list goes on and on and on…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.