plan

Sawyer Street Goods Company är något av en doldis bland e-butiker för män, men stoltserar trots detta med ett av Sveriges mest intressanta sortiment. Här hittar du plånböcker, läderväskor, inredningsdetaljer, pennor, sedelklämmor, m.m. Kvalitet över kvantitet jobbar man efter och sortimentet är inte särskilt stort men noga utvalt. Produkter handplockas från små leverantörer som tar fram olika typer av ägodelar för män av mycket hög kvalité i mindre serier.

Sawyer Street ger dig möjligheten hitta något unikt som inte alla andra har – perfekt för att imponera på polarna eller någon utvald av det motsatta könet. Den som tycker att Ullared är ett schysst ställe att köpa ny plånbok och herraccessoarer på – typ Ove i Solsidan – är inte direkt målgruppen här. Prislappen är flera gånger högre men detsamma gäller produktkvalitén.

Produkten är i fokus – inte om märket är känt eller inte. En uppfriskande tanke. Om de stora gamla e-butikerna för män med enbart märkestänk vore ett bilföretag skulle de kanske vara något trött, typ Opel eller Skoda. Sawyer Street skulle vara Tesla – visserligen har de ett mycket mindre sortiment, men de är mer nytänkande, unika och sortimentet består av bättre produkter.

Tre utvalda BAWS-favoriter från Sawyer Street Goods Company du redan borde ha:

  • En Bison Made-plånbok (se huvudbilden ovan) i riktigt fint läder. Erbjuder kaxigt livstids(!) garanti på de handsydda sömmarna. Ullaredsplånboken i fejkläder som efter sex månader tappat färgen, spruckit på tre ställen och blivit så uttänjd att korten trillar ur den kanske inte känns som ett lika ekonomiskt köp i jämförelse längre. Vår favoritplånbok är deras plånbok “No. 4” i Cognac-nyans – en läcker färg och ett fint balanserat mellanting mellan slimmat kortfodral och stor flerfacksplånbok.

    2

  • En läderväska för teknikprylar, funkar bra som en slags tekniknecessär när man är på resande fot. Smarta fack och hållare för hörlurar, alla sladdar, laddare, etc, mycket fint läder även här. Vårt val bland deras färger och storlekar är förmodligen Grande-versionen (vi har mycket teknikprylar) i French Grey – en originell men ändå stilren färg.

    3

  • Det går inte låta bli att nämna deras whiskymarinerade tandpetare. Du hör ju själv hur stenhårt det låter. Marinerade i skotsk single malt-whisky och förpackade i grupper om ett dussin i lufttäta glasrör. Detta är garanterat de tandpetare Don Draper, Zlatan och Harvey Specter köper.

Sawyer Street levererar produkterna förpackade i snygg stötdämpande träull från svenska träd och förseglar varje leverans med sitt eget lacksigill. När man bryter upp lacksigillet på lådan varorna levereras i känner man sig som Jon Snow i Game of Thrones som just fått ett viktigt meddelande på en sigillförseglad brevrulle, bara den känslan kan vara värd att testa att beställa något härifrån.

Sawyer Street vänder sig uppenbarligen till den som kan och vill spendera lite extra för att få unika och häftiga saker. Men fråga dig själv vem du vill vara: Ove i Solsidan som hämtar upp Anette i en trött, rostig Opel, eller Jon Snow som hämtar upp Daenerys Stormborn i en helt ny, skinande fullutrustad Tesla? Du inser ju att det egentligen inte ens är något att fundera över.

www.sawyerstreet.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.