add

Nu lanserar adidas football sin Speed of Light-Kollektion – en helt ny sko-range som är speciellt framtagen för fotbollssäsongen 2016/7.

Kollektionen är inspirerad av de färger som skapas när ljus reflekteras under ljushastighetsexperiment. Skokollektionen som består av modellerna X16+ PURECHAOS, Ace 16+ PURECONTROL och MESSI 16+ PUREAGILITY finns i och med dagens släpp tillgängliga i färgerna Solar Red, Solar Yellow och Shock Blue.

X16+ PURECHAOS – Som är gjord för att passa världens allra snabbaste spelare – släpps nu i färgställningen Solar Red som synonym med hög hastighet. Som adidas lättaste och mest aerodynamiska sko är X16+ PURECHAOS utrustad med ett högteknologiskt PURECUT SOCK SYSTEM som täcker skons snörning och bidrar till att ge användaren den optimala passformen. X16+ PURECHAOS kommer att bäras av spelare som Gareth Bale och Luis Suarez.

The ACE 16+ PURECONTROL – Världens första high performance-sko utan snörning och en av fotbollsvärldens mest innovativa skomodeller har nu tagits fram i en Solar Yellow-version. Ovandelen som är gjord i adidas Primeknit-material och utrustats med NON STOP GRIP (NSG) teknologi ger skon en yta som är optimerad för att ge spelaren ökad bollkontroll. ACE 16+ PURECONTROL i Solar Yellow kommer att bäras av Paul Pogba och Ivan Rakitic.

Den tredje modellen i kollektionen, MESSI 16+ PUREAGILITY, släpps nu i färgställningen Shock Blue. Med inspiration hämtad från världens bästa spelare har skon utrustats med det interna snörningssystemet PURECUT samt en SPRINTFRAME gjord för att ge stabilitet och grepp på lättast möjliga vis.

1 KOMMENTAR

  1. There is visibly a bundle to realize about this. I assume you made certain nice points in features also. dakcdgfcceba

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.