birger jarl

Nätverkande är det överlägset bästa sättet att få igång affärerna för både ny och gammal i gejmet. Men ibland kan det vara svårt att veta var man ska leta. Nu anordnas varje onsdag after works med fokus på affärsmingel ombord på fartyget M/S Birger Jarl i Stockholm. Baws var självklart där och tog tempen första kvällen.

När superentreprenören, TV-kändisen och miljardären Leif-Ivan Karlsson köpte båten M/S Birger Jarl blev det snabbt en snackis. Leif-Ivan har genom åren blivit rik och fattig tre gånger och visar mer än gärna upp sitt liv i överflöd i sin egna TV-show Karlssons (TV3)

Men bakom lyxlivet och attityden döljer sig en av Stockholms främsta nätverkare. Nu vill han hjälpa andra att boosta sina nätverk genom att ställa till med after work ombord på sitt fartyg i Stockholm – varje onsdag.

Första februari invigde han via videolänk från Florida ett nytt återkommande onsdags-event för nätverkare, entreprenörer och investerare.

Tanken med eventet är att likasinnade ska kunna jobba på sina nätverk under avslappnade former. Dit är alla välkomna.

– Här kan man träffa nya kontakter, möta upp befintliga, hänga med polare, mingla eller bara slappna av. Tanken är att alla som är intresserade ska känna sig välkomna och kunna ta för sig, säger Joakim Sköldhammar som driver båten.

Han berättar att visionen var att bygga en stämning som uppmuntrar nätverkande och är själv mycket nöjd med första kvällen.

– Vi vill skapa en naturlig mötesplats för entreprenörer och vi kommer successivt under våren att utöka med happenings på våra affärsmingelkvällar, berättar Sköldhammar.

Första kvällen drog stort intresse och flera nya samarbeten kom till. I fartygets skybar, med utsikt över Gamla stan och Djurgården, var det mingel med minimässa och på våningen under spelades spelet Cashflow, som skapats av författaren Robert Kiyosaki.

Att omge sig med framgångsrika personer är ett av de klassiska tipsen man ofta hör från andra som lyckats. Här finns chansen. Denna after work har potential att bli riktigt bra.

Mer info hittar du på deras Facebook-sida.

PLATSM/S Birger Jarl, på Södermalm (bredvid Fotografiska museet).
TIDVarje onsdag mellan 17.00 och 24.00 (From 1 februari 2017)
INTRÄDEKostnadsfritt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.