skooo

Vi är nu i princip halvvägs in i Air Max month och flera av modellerna som lanserats har redan sålt slut – så det gäller att passa på när chansen fortfarande finns. På lördag lanseras dessutom ett utav de allra mest åtråvärda släppen under hela Air Max Month, Nike Air Max 1 atmos Elephant.

Skorna som lanseras under Air Max Month inhandlas enklast genom Nike.com/sneakers som introducerades för den svenska publiken i vintras. På den speciella hemsidan finns möjlighet för digitalt köande när trycket blir som störst. Allt för att låta personer som inte har möjlighet att köa utomhus i dagar få en chans på de hetaste släppen.

ATMOS
Under tidigt 2000-tal fick några drömmare runtom i världen chansen att omdefiniera den ikoniska modellen Air Max 1. Boutiquer från Amsterdam till San Francisco, inklusive Tokyos atmos samarbetade alla tillsammans på Nike Air Max 1 och draperade bestämt den klassiska modellen i nya utföranden. Detta skedde när Air Max-modeller som helhet genomgick kollaborativa makeovers – allt från Nike Air Max BW till Nike Air Max 97 fick nya utseenden som var högt eftertraktade.

Det mest minnesvärda paret var premiummodellen atmos som lanserades 2007. atmos var redan kända världen runt för två tidigare Nike Air Max 1-utföranden (första kollaborationen) fyra år tidigare och förra året blev den utvald på Air Max Day som modellen majoriteten ville se göra en comeback. Och så blir det.

Nike Air Max 1 atmos ”Elephant” lanseras på Nike+ SNKRS och hos utvalda globala återförsäljare med start 18 mars.

Women’s Nike Air Max Jewell
Nike Air Max Jewell lanserades genom en kampanj vilken frontas av svenska superstjärnan Zara Larsson. Zara förkroppsligar den djärva och upproriska andan av Air i varje låt hon gör och varje steg hon tar. Nu är det din tur att skruva upp volymen i den nya Nike Air Max Jewell. Den nya modellen har en nätöverdel i ett stycke, snygga färger och stabilt stöd för en bekväm känsla hela dagen. Modellen är inspirerad av Air Max Plus från slutet av 90-talet, medan Air Max från början av samma årtionde också lyser igenom med en enda luftkudde i hälen.

Nike Air Max 90 Ultra Flyknit
Färgkombinationen OG Air Max får nytt liv i den senaste versionen av Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit. Med en tajt passform som omsluter foten, lätt vikt och bra andningsegenskaper fortsätter den ikoniska silhuetten sin legendariska resa med spänstig Max Air-dämpning under foten och överlägg utan sömmar för en strömlinjeformad stil.

Nike.com/sneakers

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.