akg

HARMAN International Industries, som designar och utvecklar uppkopplade produkter och lösningar till biltillverkare, konsumenter och företag världen över, presenterar idag att de GRAMMY-vinnande hörlurarna AKG N60 NC lanseras i en trådlös version, perfekt för de som vill resa lätt.

Enligt Futuresource är 83 procent av alla flygningar kortare resor. Då har många endast handbagage med sig, vilket gör att utrymmet i väskan blir begränsat. Nästa generation AKG N60 NC hörlurar, N60 NC Wireless, ger en ny innebörd till konceptet att ”resa lätt” genom att ta bort besväret med krångliga sladdar, utan att kompromissa med AKGs berömda ljudkvalité samt brusreducerande teknologi. Samtidigt vill man fortsatt kunna uppleva den unika hopvikbara design som vi känner till från AKG N60 NC hörlurarna.

Med den aktiva brusreducerande tekniken kan resenärerna minimera störande ljud av flygplan och tåg, genom att kontrollera mängden av ljud de vill släppa in. Användaren kan förlita sig på hörlurarna för hela resan, då de möjliggör en konstant sammankoppling med den portabla enheten i upp till 30 timmar.

-Som alla erfarna resenärer vet så räknas varje millimeter när resväskan packas. AKG N60 NC Wireless är en bekväm följeslagare på resan på grund av sin lätta vikt och sladdlösa design vilket optimerar mobilitet, säger Michael Mauser, President för Lifestyle Audio Division på Harman.

AKG N60 NC Wireless är ett resultat av AKGs 60-åriga expertis inom området, som grundar sig i ett nära samarbete med musiker och ljudexperter. Hörlurarna är tillverkade i förstklassiga material som läder och aluminium, samt skum som anpassar sig till formen på huvudet för bästa möjliga komfort. Den sofistikerade trådlösa designen gör det enkelt för musikälskare att njuta av bästa möjliga lyssnarupplevelse under långa perioder, oavsett om det är i luften eller på vägen – ständigt sammankopplad med sin favoritmusik. Tack vare sin storlek, är dessa lätta hörlurar en liten och smidig reskamrat som enkelt kan fällas ihop och placeras i sitt fodral, för optimal transport och förvaring.

WWW.AKG.COM

  • Förstklassig aktiv brusreducerande teknik, speciellt framtagen för flygresor
  • Upp till 30 timmars batteritid
  • AKGs prisbelönta ljudkvalitet
  • Flygplansadapter och förvaringsetui
  • Mikrofon med en knapp på sladden samt bypass för en kontinuerlig ljudupplevelse
  • 3D-Axis hopfällningsmekanism för enkel förvaring
  • USB-kabel för snabb laddning

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.