jones

Under lördagens UFC 172 lyckades den regerande mästaren i lätt tungvikt Jon Jones försvara sitt bälte genom att besegra brassen Glover Teixeira via enhälligt domslut. Många lät sig imponeras av Jones sätt att dominera den farliga brassen under hela matchen, men den svenske UFC-fightern Alexander Gustafsson är inte en utav dem.

Gustafsson som är näste man på tur att möta Jones berättar för Kimura.se att Jones gjorde det Alex trodde att han skulle göra, men gjorde inget utöver det vanliga.

– Matchen gick precis som jag förutspått. Även om Jones vann övertygande är jag inte alls imponerad. Vi fick inte se något spektakulärt. Jones gjorde precis det som krävdes för att vinna matchen.

Under presskonferensen efter matchen bekräftade UFC:s VD Dana White att Gustafsson är Jones näste motståndare men när den samlade pressen ställde frågor till Jones om Alex vägrade Jones att svara dem. Enligt Gustafsson själv beror det på att han lyckats komma in under Jones skinn och därför vill Jones inte svara på de frågorna.

– Jag vet att jag är i hans huvud, så jag kan förstå att han säger så.

Dana White berättade även att man ser över möjligheterna att ha den efterlängtade returmatchen i Sverige, något som skulle vara en dröm för Gustafsson.

– Å ena sidan spelar det ingen roll när och var matchen går. Bältet kommer hem till Sverige och jag kommer avsluta nästa match. Den går inte full tid. Samtidigt är det en dröm att få gå titelmatch i Sverige i ett fullsatt Friends Arena. Med tanke på vilket tryck det var i Globen för två år sedan så kommer det bli helt magiskt.

Det är fortfarande oklart när matchen mellan Jones och Alex kommer att äga rum.

Artikel från Kimura.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.