Watch your Back

BAWS gillar säkerhet och BAWS gillar prylar som hjälper till att öka säkerheten, som till exempel reflexer. Därför uppmärksammar vi mer än gärna att BACK lanserar reflexkollektionen ”Watch your Back” tillsammans med försäkringsbolaget If.

Under årets mörkaste månader ökar antalet påkörda i trafiken. Trots att en reflex halverar olycksrisken, går två av tre svenskar utan. Den 24 november lanserar därför BACK och försäkringsbolaget If den exklusiva reflexkollektionen ”Watch your Back” för att få fler människor att trotsa töntstämpeln och använda reflex i trafiken.

En undersökning från försäkringsbolaget If visar att svenskar är sämst i Norden på att använda reflex. Lägst är användandet hos unga där åtta av tio personer mellan 18 och 29 år uppger glömska och fåfänga som främsta orsak. För att få fler unga i storstäder att synas i mörkret lanserar nu det hyllade svenska modevarumärket BACK och försäkringsbolaget If en reflexkollektion tillsammans.

Reflexkollektionen består av ytterplagg och accessoarer gjorda i ett reflekterande material som fungerar som en reflex i mörkret. Förutom en dunjacka med matchande dunkjol finns bland annat tumvantar, halsduk och en väska.

”Watch your Back” finns butik från den 24 november och kommer att säljas hos Aplace, Sneakersnstuff, Åhléns City i Stockholm och Ted & Teresa i Göteborg samt på Styleby.nu/shop och på BACKs egna webshop.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here