soool

Solresor – Upplev värmen!
Solresor är en av Sveriges ledande charterarrangörer med resor till allt ifrån traditionella charterresmål runt Medelhavet, till långväga rundresor med reguljärflyg till exotiska destinationer.

Solresor erbjuder som enda svenska researrangören resor till den portugisiska ögruppen Azorerna, sultanatet Oman samt Costa de Almería i spanska Andalusien. Dessutom har Solresor det bredaste utbudet till Förenade Arabemiraten. Inför sommarsäsongen 2014 har vi lanserat fem nyheter – Istrien i Kroatien, Costa de la Luz i södra Spanien, Algarve i Portugal, samt öarna Zakynthos, Grekland och Sicilien, Italien. Till tre av dessa nyheter är Solresor enda svenska charterarrangör; Istrien, Costa de la Luz och Algarve.

Rundresor
Vårt rundreseprogram utvecklas och utökas ständigt och erbjuds både med charter- och reguljärflyg. Resorna är fyllda med stora upplevelser, lokal närhet och ett stort mått av kultur och historia. Flera rundresor avslutas med en skön sol- och badvistelse. Svensk färdledning ingår alltid. Solresor erbjuder rundresor till bland annat Sydafrika, Kenya, Burma, Spanien, Portugal, Italien och Förenade Arabemiraten.

Månadens resa
Varje månad presenterar Solresor en extraordinär resa med fokus på upplevelser. Resan kan gå till ett befintligt eller nytt resmål och har ett särskilt utformat reseprogram. Resan har ett begränsat antal platser och sker oftast vid endast en avgång.

Premiumresor
Solresor Premium – skräddarsydda resor med inkluderade utflykter för dig som tycker om att njuta av livet och önskar ett varierat och innehållsrikt program inom trygga ramar. På dessa gruppresor är alla välkomna – vare sig du reser själv eller i sällskap med andra. Premiumresor erbjuds på flera av Solresors resmål.

Träningsresor
Sedan 2005 har Solresor arrangerat träningsresor. Vi var alltså den första charterarrangören som snappade upp den ökande trenden med att kombinera semester och träning i ett skönt klimat. Vi erbjuder träningsresor med olika inriktning på flera resmål, både sommar och vinter. Res med familjen, ett syskon, en kompis eller varför inte själv? På våra resor är gemenskapen viktig och en trevlig stämning brukar snabbt infinna sig.

Solresor Golf
Solresor har ett väl utvecklat golfprogram på flera av våra resmål. Genom Solresor Golf erbjuds prisvärda golfpaket på mycket välskötta banor bl. a på Azorerna, Madeira, Kanarieöarna, Förenade Arabemiraten, Sydafrika, Costa de Almería, Algarve och Costa de la Luz.

Fakta om Solresor
Solresor startade 1989 och firar därmed 25-årsjubileum 2014! Detta firas med många erbjudanden och det bredaste sommarprogrammet någonsin. Vår VD Anders Hagert har funnits i bolaget sedan start. 2013 omsatte Solresor drygt 1,6 miljarder SEK exklusive dotterbolaget Solia. Varje år reser ca 200 000 resenärer på semester med Solresor.

Baws fick förmånen att resa tillsammans med Solresor tidigare i vår, destination Lanzarote. Vi ger totalupplevelsen 4 av 5 då det var både smidigt, prisvärt och bra väder.

Läs mer på solresor.se

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.