snussss

Idag relanserar Swedish Match Göteborgs Rapé Strong, en starkare variant av den klassiska Göteborgs Rapé White. Med andra ord existerar inte måndagsångest den här veckan. Baws ÄLSKAR Rapè Strong.

Ända sedan vi testade den i maj förra året har vi väntat på återkomsten. 2016 släpptes nämligen Göteborgs Rapé Strong endast som en limiterad edition i 150.000 exemplar. Vi lyckades få tag på några dosor, men munguldet sålde slut såpass snabbt att Swedish Match nu bestämt sig för att återlansera produkten, och göra den till en del av deras ordinarie sortiment. Det tackar vi för!

Göteborgs Rapé Strong har en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus, och har en högre nikotinstyrka än ordinarie Göteborgs Rapé-produkter.

– Förra årets upplaga av Göteborgs Rapé Strong i samarbete med Salong Betong var en stor framgång. Vi fick hög efterfrågan på produkten och konsumenter frågar fortfarande efter den, och nu får de svar. Vi ser också en generell trend där starkare produkter efterfrågas mer och mer, därför är det ett naturligt steg för oss att låta Göteborgs Rapé Strong ta plats i vårt ordinarie sortiment, säger Michaela Bergström, varumärkesansvarig för Göteborgs Rapé på Swedish Match.

Göteborgs Rapé Strong kommer att börja säljas i Swedish Match egna butiker och på e-handelssajten www.swedishmatch.se idag (24 april) samt på Pressbyrån, 7-Eleven och snusbolaget.se. Under vecka 20 kommer den att släppas brett i handeln över hela Sverige.

I den ursprungliga lanseringen från 2016 samarbetade Swedish Match med tatueringsstudion Salong Betong, som designade en begränsad upplaga av dosan. Nu kommer Göteborgs Rapé Strong att ha en mer traditionell design som stämmer överens med övriga Göteborgs Rapé-produkterna.

– Göteborgs Rapé Strong är här för att stanna, och som ett av Sveriges största snusvarumärken är det naturligt för oss att även erbjuda en stark produkt inom Göteborgs Rapé, på samma sätt som vi gör redan i dag med till exempel General, säger Michaela Bergström.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.