mhigh

Vi vet. Din högtalare hemma är ”helt okej”, den gör sitt jobb och spelar upp din favoritmusik. Men ger den musiken rättvisa? Är den ens trådlös? Man är nöjd med en cykel tills man åkt en Ferrari så att säga, vilket betyder att om du någon gång upplevt ljud som det SKA låta vill du aldrig mer gå, förlåt cykla tillbaka dit du kom ifrån.

ALLA förtjänar grymt ljud hemma, oavsett om du lyssnar på rock, hiphop eller schlager (gränsfall). Men ni fattar vart vi vill komma, all musik blir bättre om förutsättningarna är optimala. Det tar oss till Gudfadern av ljud: MARSHALL. De har äntligen tagit steget och släppt sin första högtalarserie med WI-FI.

marshallsist

Marshalls multirumsystem-serie innehåller tre olika modeller: Action, Stanmore & Woburn. Man kan givetvis nöja sig med en, men ju fler desto roligare. Man kan nämligen synka alla högtalare med varandra och på så sätt spela samma musik i alla rum samtidigt (eller byta låt där du befinner dig om någon envisas med schlager som vi nämnde tidigare).

Acton är en kompakt stereohögtalare med ett imponerande stort ljud. Den ger en välbalanserad och kraftfull ljudupplevelse och är perfekt för mindre utrymmen eftersom den får plats nästan överallt.

Stanmore är Marshalls mest mångsidiga högtalare och passar perfekt i både små och stora rum. Stanmore levererar det ljud som alla förväntar sig av en produkt från Marshall. De avancerade komponenterna i den här musikmaskinen ger ett rent och klart ljud även vid höga ljudtryck.

Woburn är den största högtalaren från Marshall som fångar uppmärksamheten även i de största utrymmen och hos de mest krävande lyssnarna. Woburn har en ren återgivning av de högsta frekvenserna, ett klart och levande mellanregister och hanterar den djupaste basen med lätthet. De dubbla 5,25-tums bashögtalarna och förstärkareffekten på totalt 110 watt knockar dina sinnen samtidigt som den klassiska Marshall-designen fångar din uppmärksamhet.

family

Undrar du hur man ansluter sin musik till högtalarna? Det finns 6 olika sätt: Trådlöst via den inbyggda Chromecast-funktionen, via Spotify Connect eller AirPlay för att få tillgång till världens mest populära streamingtjänster. Du kan även ansluta din skivspelare via RCA-ingången, 3,5 mm-ingången eller via Bluetooth®.

Högtalarens sju olika förinställningar ger dig omedelbar åtkomst till artister, album och spellistor på Spotify eller via Internetradiostationer. Använd de analoga kontrollerna på högtalarens övre panel – en knapptryckning är allt som behövs för att spela upp dina favoritlåtar direkt.

Varför är det så bra med WI-FI till en högtalare? Vi har listat några av fördelarna.

  • Möjlighet att spela samma eller olika musik i flera rum
  • Inga avbrott pga samtal, sms eller likande
  • Drar inget extra batteri som exempelvis BT
  • Outstanding ljudkvalité
  • Längre räckvidd – mer frihet
  • Superanvändarvänlig app som ger mkt mer frihet än andra tidigare multi-room systemlösningar

Sammanfattningsvis är detta de enda högtalarna du behöver. Vi visste redan att Marshall är synonymt med bra ljudkvalité, men vi blev ändå överträffade av hur kristallklart och tungt ljudet är. Det är så här musik ska höras. Så frågan till dig som läser är: nöjer du dig med en cykel eller tänker du sikta lite högre? vrooom vrooom.

marsh4

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.