1
Idag lanserar Libratone en ny linje portabla trådlösa högtalare som levererar flexibla multi room-upplevelse.

Nya ZIPP och ZIPP Mini har länk till SoundSpaces, wifi och bluetooth-anslutning, en fräsch förändringsbar design, internetradio, streaming, förbättrad app-kontroll och mycket mer. De nya högtalarna markerar starten för ett vitaliserat Libratone.

Med de nya ZIPP:arna fortsätter strävan att ge ljudet fritt spelrum genom att kombinera exceptionell ljudkvalitet med portabel multiroom-anslutning som passar dagens ”elastic lifestyle”.

Begreppet ”The elastic lifestyle” har myntats av det skandinaviska trendinstitutet Pej Gruppen. VD Louise Byg Kongsholm:
– Vi har vant oss vid teknologi som gör livet enklare och utvecklat miljöer som kan anpassas, expanderas och justeras till olika vardagliga situationer. Livsstilen kräver att de viktiga elementen i våra hem är funktionella, flexibla, och framför allt kan hjälpa oss att skapa den perfekta stämningen för varje situation.

Libratones VD Jan McNair ser den nya ZIPP-linjen som en reaktion på denna makrotrend.
– Dagens konsumenter förväntar sig att deras ljud alltid ska finnas tillgängligt, portabelt och flexibelt. Att ge ljudet fritt spelrum är fundamentalt för Libratone som varumärke, och de klassiska ZIPP-högtalarna har alltid levererat en 360-gradig ljudupplevelse och möjligheten att streama vad du vill via wifi eller bluetooth. Den nya generationen ZIPPhögtalare fortsätter denna stolta tradition, och är även försedda med SoundSpaces Link som låter dig koppla ihop upp till sex högtalare via wifi. Det är en spännande nyhet på audio-marknaden och vi är stolta över att vara först att erbjuda detta omfattande paket.

Lanseringen av den nya ZIPP-linjen markerar också starten för Libratones nya flexibla koncept SoundSpaces. McNair fortsätter:
– Konventionella multi-room-högtalare är designade för att stå på ett ställe. SoundSpaces gör det möjligt att flytta högtalarna från rum till rum och koppla ihop dem som du finner lämpligt för att skapa din egen unika ljudupplevelse. Äntligen hamnar ljudet I centrum.

2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.