zlat

Att följa ett favoritlag, idrottare eller sport är för många lika självklart som att gå upp ur sängen på morgonen. Med dagens moderna teknik och tillgång till sociala media är det också enklare än någonsin att hålla sig uppdaterad på olika sätt. FlashScore.se levererar Sveriges bästa målservice och genom gratis app för Android och iOS är livescore för mängder av sporthändelser aldrig långt borta.

Störst och bäst på sportresultat
På den svenska scenen finns idag flera aktörer som satsar på att erbjuda lösningar för att presentera sportresultat på olika sätt. Ingen aktör har dock tillgång till lika gedigen datainformation och global stöttning i form av ett omfattande nätverk som FlashScore har. Det är också av den anledning som man är störst och bäst på sportresultat.

Bakom svenska FlashScore.se (tidigare Liveresultat.se) står det globala företaget LiveSport. FlashScore har motsvarande sidor i hundratals länder och globalt har man över hundra miljoner användare. I Sverige ökar antalet användare kontinuerligt och sedan lanseringen av appar för något år sedan har man tveklöst störst marknadsandel.

Statistik, tabeller och odds
Om du inte har använt FlashScore-appen eller upptäckt den supersnabba webbsidan med alla sportresultat tidigare så har du ett nytt kapitel i ditt supporterliv att upptäcka. Helhetskonceptet gör att du hittar all information om matcher/event och sporter på ett och samma ställe. Du hittar exempelvis uppdaterad statistik för enskilda idrottare, lag, matcher, serier och mästerskap. All statistik uppdateras i realtid och om du vill veta precis allt om exempelvis ett fotbollslag från England och Premier League så är det bara att klicka upp den på några sekunder.

Vid sidan av statistik så erbjuder webbsidan och appen fullt uppdaterade livetabeller, rankinglistor och resultatlistor. För dig som följer ett favoritlag kan det vara avgörande för nerverna att se var ditt lag befinner sig i förhållande till andra lag.

Som extra komplement till det sportsliga i form av statistik och tabeller så erbjuder FlashScore en god översikt över aktuella odds till event och matcher. För att göra det extra enkelt för dig som sportälskare har man på ett överskådligt sätt listat förhandsodds och aktuella liveodds. Förutom att appen och webbsidan FlashScore med Sveriges bästa målservice ger full koll på de sportsliga händelserna så tipsar man också om förmånlig sportbonus som passar för dig som vill spela på sportodds.

Skaffa sportkonto och synka med appen
Då helhetskonceptet är en av de främsta styrkorna med FlashScore kan det vara bra att känna till hur du drar nytta av hela upplevelsen på bästa sätt. Oavsett om du använder en dator, surfplatta, mobil eller smartwatch så kan du dra nytta av FlashScores alla tjänster. För bästa möjliga service och upplevelse så kan du med fördel registrera ett gratis konto som du sedan loggar in på oavsett vilken enhet du använder. Genom att vara inloggad kan du favoritmarkera olika sporter, lag och turneringar/mästerskap. Du får du notiser (push) och information om starttider, målservice, sluttider, målskyttar och mycket annat. Med ett registrerat konto maximerar du enkelt FlashScore och kan på ett sofistikerat sätt skräddarsy din personliga målservice.

Mer information om apparna finns på AppStore och i GooglePlay. Kontoinformation och övrig info om livescore finns på FlashScore.se och i tillhörande sociala medier som Facebook, Twitter och Google+.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.