pp

Igår kväll introducerade Apple och Nike det senaste resultatet av ett långvarigt samarbete, Apple Watch Nike+.

Apple Watch Nike+ är det ultimata verktyget för alla som springer, eftersom den parar ihop det exklusiva Nike Sport Band med Apple Watch Series 2, som innehåller GPS, två gånger ljusare display än tidigare, vattenresistans på 50 m samt en kraftfull dual core-processor och watchOS 3.

Apple Watch Nike+ inkluderar även exklusiva Siri-kommandon och klockan integrerar med nya Nike+ Run Club-appen för den ultimata motivationen när det kommer till löppass, utformning av träningsplaner som anpassar sig efter användarens egna schema och framsteg, samt vägledning från världens främsta tränare och atleter. Apple Watch Nike+ är den ultimata följeslagaren för de som besitter en stor passion för löpning, vare sig de är nybörjare eller maratonveteraner.

Specifikationer
Apple Watch Nike+ har precis som alla Apple Watch Series 2-modeller en inbyggd GPS för att spåra hastighet, distans och rutt för att användare ska kunna löpa utan en iPhone. Klockan har den ljusstarkaste displayen Apple någonsin har tillverkat, vilket underlättar avläsning av metrik oavsett hur mycket solens strålar bländar och om användare beslutar sig för att ta ett dopp i poolen efter ett löppass, klarar Apple Watch Nike+ utan problem en simtur.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.