appe

Dags för revolution i klockornas värld. Tiden är liksom inne för det.

Det tycker i alla fall Apple. Det tycker vi på Baws också för den delen. Marknaden erbjuder redan flera smarta armbandsur men kan Apple stoltsera högst upp på tronen med sin nya produkt?

Om den besitter några naturliga användningsområden och får dess köpare att känna ett större behov kan man fråga sig. En annan sak man kan fråga sig är om den är cool och borde införskaffas oavsett hur onödig pryl den än må vara. Ja, man borde nog det bara för att.

Den 24:e april är ett rimligt datum för detta inköp då det är dagen för releasen på marknaden. Åtminstone i USA och ett par andra länder, vårt avlånga land får dess värre vänta. Förbokning går att göra från och med den 10:e samma månad.

Apple Watch kan bland annat mäta ens hjärtfrekvens, bara en sådan sak. Förutom det går det även att läsa mail, nyttja diverse appar och annat intelligent.

Den kommer att finnas i två olika modeller. En liten och en större, med andra ord perfekt för både far & son. Så var det de där med priset. Med start på sina $350 till hela $17,000. Som ni förstår finns klockan alltså i olika utföranden, varför inte köpa sig något riktigt dyrt och onödigt?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.