neww

Så nu sitter du där med din nya iPhone och ett knippe nyårslöften, som du inte bara stolt avkunnande för alla du känner utan även slog vad om att du skulle klara av, som hånskrattar (hade det här varit Expressen eller Aftonbladet hade de givetvis ”attackskrattat”) åt dig varje morgon som du slår upp ögonen samt alla andra tider på dygnet du är vaken.

Du skulle gå ned i vikt, spara pengar, börja planera ditt liv bättre samt lära dig den ädla konsten i att brygga egen öl. Problemet är att du inte har en susning om hur du ska gå tillväga och om du inte gör något snart kommer dina nyårslöften snart få besök av sin bästa vän ”Epic Fail”.

Som ansvarstagande samhällsorgan kan nu Baws som vanligt hjälpa dig på traven. Vi har sniffat runt på App Store och hittat en välfylld sida med appar som faktiskt kan hjälpa dig hålla ditt nyårslöfte.

Fyll din nya iPhone, iPad eller smartphone med appar som hjälper dig på traven att hålla dina löften.  Som en riktig baws.

KLICKA HÄR

PS. Här finns boken som hjälper dig att brygga din egen öl, Brooklyn Brew Shop’s Beer. Kostar 105 spänn, bara att ladda ned till din padda.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.