lag

Gillar du att hänga med polarna, titta på sport på tv, käka gott och spela tevespel? Då kan du nu hyra världens förmodligen bästa lägenhet via AirBnb. På 175 kvadratmeter mitt i centrala Stockholm ligger lägenheten som är en oas för alla som söker den ultimata sportupplevelsen i soffan.

Många hävdar att sport ses bäst på TV, hemma i soffan med nära vänner. Denna lägenhet, som nu finns tillgänglig på Airbnb  kommer i alla fall ge live-sport en match på riktigt.

Lägenheten har det mesta som är viktigt för en dag i soffan. Vardagsrummet har tre stora tv-apparater och ett ljudsystem från Sonos som ger ljud i världsklass i hela lägenheten. Skulle man behöva avlägsna sig mitt under matchen kan man göra det utan att missa en sekund av all action tack vare en 32 tums tv på toaletten.

Lägenheten är också utrustad med ett specialbyggt konferensbord där ett roulettbord är nedsvarvat, tv-spel och en hel del unika och signerade sportprylar. Det kommer inte att gå någon nöd på de som får bo i lägenheten. Den är nämligen utrustad med kylskåp full av förfriskningar, en ”Burgerphone” som levererar Stockholm bästa hamburgare på nolltid, och fyra sängar om man måste ta igen sig.

Vidare har vardagsrummet en Målknapp, som endast får användas när ”rätt” lag gör mål. Skulle någon trycka på knappen utlöses sirener och konfetti – det vill säga ett rejält målfirande, precis som om man ser fotboll live, bara lite skönare soffor och mindre kö till toaletterna.

Lägenheten är framtagen av spelbolaget Betsafe som har frågat tusentals personer vilka ingredienser som är ett måste när man ska titta på sport hemma i soffan. Lägenheten finns tillgänglig att hyra via AirBnB.

Här hittar ni airbnb-annonsen

 

Specifikation lägenhet:

175 kvadratmeter
En 65 tums 4K teve
2 stycken 40 tums 4K-teve + ytterligare en tv på toaletten
Sonos Surround-system
Kylskåp full med förfriskningar
”Burgerphone”
Målknapp
Fyra platsbyggda sängar – med iPadsfäste
Signerad matchtröjor från europeiska fotbollslagen
Playstation 4, Fifa 16
iPads
Flipperspel – VM 1994
Konferensbord – med insvarvat roulettbord
114 st tv-kanaler varav 32 st är sportkanaler

lag1 lag2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.