baws4

Du har varit ute på dejt med en riktigt snygg brud, en yngre version av Adriana Lima, och ni var på bio, drack några öl och hade det trevligt. Så när det när det börjar närma sig slutet på kvällen så kläcker hon ur sig “åh tack så hemskt mycket jag är så glad att jag har dig, du är en så bra vän”, alternativt “varför träffar jag inga bra snälla killar som du” eller den värsta: “du är precis som en bror för mig”.

Grattis kompis, du har alltså hamnat i “the friend zone”, ni är vänner och inget mer.

Så vad ska du göra nu?
Ska du se dig besegrad?
Gå vidare med ditt liv?
Ta steget ur vänzonen och plocka hem pokalen?

Självklart väljer du det sista alternativet.

Baws dig tipsen på hur du tar dig ur vänzonen och in i hennes byxor hjärta.

1. Sluta höra av dig hela jävla tiden, ni behöver inte prata varje dag. Lägg det på is ett tag låt henne höra av sig till dig.

2. Svartsjuka, se till att hon får se att du har roligt med andra tjejer! Men då menar vi inte att du ska stå och köra vindrutetorkarmetoden på någon random brud på apoteket, men kanske någon rolig bild/incheckning på facebook.

3. Bryt mönstret, nu när du tagit lite avstånd från henne är det bra om du ändrar dig själv, kanske kör lite extra hårt på gymmet eller vad som. Vilken brud gillar inte ett sexpack?

4. Flirta, när ni sen börjar få kontakten igen, FLIRTA, visa att du gillar henne som mer än en vän.

5. Kroppskontakt, det bästa sättet att tända sexuell spänning är att börja röra henne. Även här vill vi poängtera att vindrutetorkarmetoden inte går hem.

6. Kyssen, när du har kommit så här långt så har du inget att förlora, KYSS HENNE! Antingen så kysser hon dig tillbaka (wohoooh guld, gröna skogar, glada dvärgar osv) …eller så gör hon inte det och du blir fast i vänzonen för evigt.

Lycka till!

2 KOMMENTARER

  1. Aa just det. Eller så kan du se det så här: She’s just not that into you. Och typ sluta se henne som ett villebråd som ska luras till något intimt förhållande med dig. För sånt beteende är sjukt obehagligt och förolämpande. ”Friendzone” är ett begrepp myntat av idioter som tycker att all samvaro mellan killar och tjejer ska leda till sex, och om det inte blir något så är det hennes fel, för buuhuu hon friendzonade dig.

    Och snälla vän, kyss henne inte om du inte märker att hon är peppad på att bli kysst. Man blir sjukt trött på såna killar. Om du nödvändigtvis måste hitta en tjej att idka sexuellt umgänge med, var inte så j-la stressad och börja gråta ut om Friendzone bara för att tjejen i fråga inte är attraherad av dig.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.