1

Den 20 februari är det dags för Arena Run – Nordens första obstacle run i arenamiljö. Under en heldag i Friends Arena tävlar deltagarna i den fem kilometer långa hinderbanan som skapats av artisten och entreprenören Petter, crossfit- och Gladiatorerna-stjärnan Björk Odinsdottir, hinderlöparen Mustafa Mohamed och multiatleten Michaela Askergren Fröstad.

Vinnarna av kvällens finaler får dela på 50 000 kronor i prispengar. Det är gratis inträde för publiken som kan följa tävlingen live och via jumbotronen tillsammans med kommentator-duon Annamia Fast och Micke Dahl. För framtidens hinderlöpare finns även ett mini-Arena Run från 4 år.

– Arena Run kombinerar det bästa från två världar. Den euforiska känslan när man möts av en entusiastisk publik på en stor arena och den adrenalinpumpande kämparandan i en prestigefull tävling. Samtidigt är Arena Run ett lopp för alla så orkar du springa fem kilometer kommer du klara banan, frågan är bara hur fort det går. Det kommer bli en unik upplevelse för alla inblandade, säger Petter Alexis Askergren, en av ambassadörerna för Arena Run.

För att nå kvällens finaler krävs det ett bra löpsteg och tillräcklig smidighet för att ta sig förbi banans 24 hinder, uppdelade i fyra zoner som skapats av ambassadörerna Petter Alexis Askergren, Björk Odinsdottir, Mustafa Mohamed och Michaela Askergren Fröstad. Att komma väl förberedd kan löna sig – vinnarna av singelklasserna i dam och herr vinner 10 000 kronor vardera och de bästa lagen i dam-, herr- och mixklasserna vinner 10 000 kronor per lag.

Startskottet för Arena Run går 13:00 den 20 februari och kvalheaten pågår hela eftermiddagen, därefter följer semifinaler och finaler för de bästa i varje klass och slutligen prisutdelning. Mer information om dagen och anmälan finns på www.arenarun.se.

Arena Run är ett samarrangemang av Askergrens, Blixten & Co, Friends Arena, Runner’s World och Stockholm Marathon.

För anmälan KLICKA HÄR

Baws kommer att infinna sig på plats med en stark kvartett, hoppas att vi ses.

2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.