reebok

För en sneakersamlare är denna helg den största helgen på året. Det är både alla hjärtans dag och All-Star Weekend.

Denna helg har NBA sin All-Star Match där dom plockar dom bästa spelarna från Eastern och dom bästa från Western så får dom möta varandra i en match. Men vad som gör det viktigt för sneakersamlare är att alla brands släpper nya colorways som brukar vara väldigt exklusiva, och släppas i väldigt få par. Kevin Durant, Lebron James, Kyrie Irving, samt massor med andra spelare släpper nya colorways sina signaturskor.

I år är det också första året (vad jag vet) som Sverige har satt in sin fot i den så kallade ”All-Star Weekend”, och det är den svenska butiken Sneakersnstuff.
En presentation om Sneakersnstuff är överflödig, alla vet vad det är.

Dom slår upp en butik i New York tillsammans med ”Packer Shoes” i helgen, dom kommer släppa 7 par skor tillsammans med Reebok och de kommer enbart släppas i 500 par per sko. Inga kommer släppas i Sverige, dom som kommer bli över från helgen kommer släppas på ”Packer shoes” men inte på sneakersnstuff.

12 13

Jag är själv sugen på ett eller två par, och jag hoppas att jag kommer kunna få tag på dom i efterhand, kommer förmodligen kosta dubbelt så mycket mer, men det kan nästan vara värt det. Om ni vill läsa mer om detta samarbete så kan ni kolla in www.token38.com, och se bilder och läsa om varje modell.

Nike kommer även släppa den första foamposite-skon sedan 2012 denna helg, jag har ingen aning om antal eller så, men skon är helt galen, den heter ”One Mirror” och ni kan ju tänka er sjävla, man kan spegla sig i skon.

galaxy2012 släppte Nike också en foamposite till denna helg och den kallades Galaxy (se bild) och släpptes bara i 1200 par runt om i världen. Sneakersnstuff fick in 10 par, folk köade i veckor för att komma över skon, det blev en världsnyhet då en person sålde skon för hur mycket pengar som helst redan innan den hade släppts, och idag går den för i runda slängar 20 000 kr. Jag har äran att fått tag i ett par och skulle verkligen vilja få sätta ihop ”galaxen” och ”spegeln” i ett showcase eller liknande, dock kommer det förmodligen inte hända, kanske om ett par år.

Men om ni är sugna på att kolla in lite allstar-släpp, kanske köpa ett par, så har flera svenska sneakerbutiker fått in lite storlekar utav varje, lebron, kd, kobe. Ta en titt!

Ha en mysig dag och en trevlig helg!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.