12

Med hopp om mänskligheten i åtanke hoppas jag att det vattnades i munnen på 98% av befolkningen när det började tisslas och tasslas om att en av världshistoriens bästa trilogier (och en remake) skulle bli tv-serie. Som rubriken avslöjar, och som alla redan vet pratar jag givetvis om Sam Raimis segertåg The Evil Dead.

Jag befinner mig i en prekär situation som filmredaktör när jag vägrar läsa igenom pressreleaser och liknande som handlar om filmer (och annat) jag verkligen ser fram emot, men att C More precis delade med sig av den fantastiska nyheten att de har skrivit avtal med Starz och därmed kommer börja sända deras serier och filmer var för bra för att klicka bort.

Så lägg datumet på minnet och boka soffan den 1/11 för Sverigepremiären av årtioendets mest efterlängtade serie Ash vs. Evil Dead!

– C More adderar hela tiden nyheter till marknadens bästa underhållningstjänst. Våra kunder får nu exklusiv tillgång till Starz nyaste kvalitetsserier och filmer, som man streamar när man själv vill.  Dessutom får man hos C More en rad av Starz senaste seriesuccéer. Manfred Aronsson, VD C More.

– Vi på Starz är mycket glada över detta omfattande output-avtal med C More. De är en väletablerad partner som delar vår vision om att sprida Starz kvalitetsinnehåll på den nordiska marknaden, och liksom vi fokuserar på att erbjuda utbudet på flera plattformar. Mara Winokur, Senior Vice President Starz Digital.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.