bail

Lagom till uteserveringspremiären och att säsongen för kylda drycker startar så lanserar Baileys en dryckesnyhet – en iskaffe med smak av Baileys. Baileys hakar på det växande intresset för färdigblandade kaffedrycker som blivit populärt i Sverige på senare år. Den nya drycken finns nu tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.

För första gången går det nu att uppleva den klassiska smakkombinationen av Baileys och kaffe som en iskaffe genom den färdigblandade kaffedrycken Baileys Iced Coffee Latte. Den nya kaffedrycken kombinerar de unika smakerna av Arabica- och Robustakaffe med mjölk och smaken av Baileys Irish Cream. Drycken är inte bara till för att avnjutas efter middagen, utan går lika bra att dricka till eftermiddagsfikan i trädgården eller i kvällssolen med vänner.

– Svenskar älskar kaffe och är det fjärde mest kaffedrickande landet i världen3. Trots det är iskaffe ännu relativt oupptäckt i Sverige. Under våren kommer vi på Baileys att genomföra spännande aktiviteter i Stockholm för att få fler att upptäcka och utforska alla fantastiska iskaffevariationer som finns. Många variationer med det perfekta tillägget, Baileys såklart. Håll utkik, säger Malin Möllerberg nordisk PR-ansvarig på Diageo.

 Baileys Iced Coffee Latte (200 ml, 4% alkoholhalt) finns tillgänglig via Systembolagets beställningssortiment för priset 24:90 SEK, artikelnummer 82764

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.