brill

Under hösten 2017 lanserar Carrera en kollektion med solglasögon och glasögon baserad på skådespelaren Jared Letos personliga stil. Jared har tidigare samarbetet med varumärket, bland annat som kampanjansikte för våren.

– Jag har alltid uppskattat vackert hantverk och tidlös design. När man matchar det med funktionalitet och teknik så har man skapat något väldigt speciellt, säger Jared Leto. Jag tycker att allt detta återspeglas i Carrera. Ett klassiskt och ikoniskt varumärke.

4 snabba med Jared:

– På vilket sätt känner du att din personliga stil speglas i solglasögonen och glasögonen som lanseras i kollektionen ”Inspired by Jared Leto” från Carrera?
Jag har alltid uppskattat enkelhet, det klassiska och god design. Alla dessa komponenter tycker jag man hittar i Carreras nya kollektion.

– Angående den optiska modellen, planerar du att ha dem i vardagen?
Så mycket som jag kan!

– Hur är din relation till solglasögon överlag? Vad är det som är så fantastiskt med just solglasögon som accessoar?
För mig som bor i Kalifornien är solglasögon en nödvändighet. Dem är en daglig del av livet. Jag är en utomhusperson som ofta är ute på mycket äventyr i ett nästan ständigt soligt Kalifornien, så för mig är solglasögon ingen lyx, tvärtom är det något som är absolut nödvändigt.

– Vilka människor ser du framför dig som kommer bära “Inspired by Jared Leto” kollektionen?
Kreativa människor, unika individer som går sin egna väg, människor som dras till design och kvalité.

brillor

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.