toughrst

Nu på lördag den 18:e oktober är det hög tid för ”Toughest” att ta plats i Göteborg. En så kallad obstacle race-tävling som totalt gör fyra stopp i vårt avlånga land. Vi snackar en hinderbana med en sträcka på 8 km och 40 galna hinder.

Skulle man inte bemästra något av följande hinder eller rent av väljer att avstå (?!) väntar en straffrunda på ca 200 meter. Vad sägs tex om att hoppa ner i en isvak under färden? Det gäller med andra ord att behålla kylan tävling igenom för nog allt kommer det bli tufft, riktigt tufft.

Över 4000 deltagare är anmälda. Självklart så kommer Baws att infinna sig på plats för att utföra detta spektakel med bravur (hoppas vi).

Racet kommer att äga rum i Kviberg Park och håller på från kl 10.00 tills långt in på eftermiddagen. Krypa, klättra, springa, hoppa och inte minst ”bada” står på schemat från start till mål. Ett fartfyllt evenemang för både deltagare som publik. Helt kart värt att lägga ett öga på, och håll koll på vår Ambassadör, han kommer med största sannolikhet springa omkring i en BAWS-tisha.

Go Tough. Be Brave. Like a Baws

Mer info om Toughest hittar ni HÄR

Video från Toughest i Malmö tidigare i år

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.