2

BAWS redaktör Patric besökte en öl & whiskeymässa i helgen, och hans uppdrag var att skriva om mässan och utvärdera den… direkt efter han varit där. Med andra ord var utmaningen att skriva en läsbar text när han var som mest berusad och på topp i hjärnkontoret + leverera bra bildmaterial från kvällen. Nedan kan ni läsa resultatet, helt oredigerat och publicerat precis som det såg ut i mailkorgen kl 03.00 i lördags natt. Mycket nöje.

Det skålas glatt och vi mår bra, vi befinner oss på en öl & whiskeymässa i staden göteborg.
Alternativen är många, ölsorter i all a dess smaker. Lakrits mango och gud vet vad. Det testas och smakas o klirras och skålas.

Stämningen är på tropp. Folk spatserar runt med glädje och avnjuter dryckeupplevelser från världens alla hörn. En riktig hitt som vi fått nys om är Jever Pilsner. Den dricker vi flitigt. Det var en man i mustash som serverade oss. Ville bara nämna det.

Det finns mycket att välja på, bland annar öl som smakar lakrits, jag htar lakrits så jag sket i den.
En öl med mangosmak är också nogåt som också går att få här, jag älskar mango men tycker knappt att den smakar frukt för fem öre. Frukstansvärt.

Lite rom gå också ner, vi fann en trevlig tjej som snacka gott om sina karibiska varianter. Vi får följa med på en resa i tropisktappning. Tre sorter testar vi på sen var det dags att vidare gå.

Folk såg ut att trivas, det gick även att smaka på annat än drycker. Detta i form av ostar, chips och andra tilltugg som såldes på plats.

Mot lutet hade vi några få dryckedbiljetter kvar. Dom drämde vi av på någon shot som gick under namnet Dragon Blood typ. Kändes coolt med en sådan stenhård avslutning.

Nu är klockan snaert halv 3 och jag orkar inte skria mer. Det är dags för discodans med mer. måste mejla den här skiten också

Med observation för felskrivningar pga av alkoholintag. Texten kommer ej att redigeras i efterhand.
Skål

1 3 4 7 8 9

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.