serie1

Hallå alla pengakåta bawsar! Helgen som var så var jag hemma i Göteborg och kollade på trav på min Hemmabana Åby, ni fick i alla fall spel levererade till er som vanligt och glädjande nog satt 3 av 4 spel!

Denna helgen så är det V75 på Solvalla och massa intressanta matcher i sportens värld!

Om vi börjar med V75 på Solvalla på Lördag så har jag hittat ett Vinnarspel och ett platsspel.

Vinnarspelet hittar jag i lopp 6 V75-2:
Nummer 8 Twins Fairytail har gjort exakt allting rätt iår och vunnit 4 av 6 starter, denna gången har han ett dåligt startnummer då han kan hamna byngligt på det från början, men med Sveriges bästa kusk och tränare Åke Svanstedt som chaufför så kommer ekipaget lösa detta galant och vinna med ungefär 20talet meter. SPELA VINNARE!

Lördagens platsspel hittar jag i Lopp 11 V75-7:
Nummer 3 Alamo Boko som senaste månaderna visat en underbar utvecklingskurva och gjort det strålande mot tufft motstånd i travets elitserie.
Denna gången har Alamo Boko ett bra startspår, och då dom värsta konkurrenterna har fått dåliga startspår så sitter verkligen Alamo Boko i Pole Position.
Spela Plats!

I Sportens värld så är det en mkt intressant helg med full omgång i alla dom största ligorna,och jag har slängt ihop en trippel som jag kommer kliva in på rejält!

Match 1:
Genoa-Napoli Spelstopp Lördag 18.00
Spelförslag: Napoli

Napoli går fram som en ångvält i både Serie A och i Champions League och inledde Serie A med 4 raka segrar innan Coachen Rafa Benitez valde att vila flertalet spelare i mötet mot jumbon Sassolou där Napoli endast lyckades fixa 1 poäng efter storspel av Sassolous målvakt!

Inför denna match så kommer troligtvis Napoli ställa upp med sina ordinarie spelare trots Champions League match 3 dagar senare.

Napoli har inte råd att tappa poäng för att haka på i toppen och kommer denna gång inte underskatta motståndet! Kross!

Match 2:
Manchester Utd-West Bromwich spelstopp Lördag 16.00
Spelförslag: Manchester United

Manchester United har inlett säsongen ganska knackigt med vinst mot bottenlag och förlust mot sina toppkonkurrenter, så efter 5 spelade omgångar så liger Manchester Utd på en 8:e plats med 5 poäng upp till serieledarna Arsenal.

Om de poängen ska knappas in så måste United slå såna lag som West Bromwich.
West Bromwich har inlett säsongen precis som man förväntade sig innan säsongen att dom skulle göra, detta år så tror jag dock att West Brom får mycket svårt att hänga kvar då årets Premier League känns jämnare än på mycket länge.

Manchester United är revanschsugna efter derbyförlusten och har pressen på sig att vinna denna matchen, kommer det ett mål tidigt för United så kan det rinna iväg!

Match 3:
Roma-Bologna Spelstopp Söndag 20.45
Spelförslag: Roma

Ett pånyttfött Roma har efter 5 matcher i Serie A 5 vinster och toppar tabellen med 15 poäng och en målskillnad som lyder 12-1….
Det som talar för Roma med är att dom inte har något europaspel alls att tänka på och därmed kan fokusera fullt ut på Serie A och ställa upp med ordinarie lag på söndag!

Bologna har inlett Serie A utan en enda vinst, senaste matchen hemma mot Milan blev dom rånade på segern då Milan lyckades göra 2 mål dom sista 4 minuterna. Spelet stämmer inte riktigt för Bologna och det känns som att Moralen inte riktigt finns där heller.

Roma med ordinarie lag borde skicka hem Bologna utan några poäng!

Om det är något ni undrar över i övriga matcher så sänd iväg ett mail till [email protected]!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.