agildsingapore

Baws har blivit inbjudna till Singapore för att uppleva Formel 1 på plats, kika in sevärdheter och gå på exklusiv konsert med Rihanna. Vår utsände reporter Niklas Agild kommer rapportera om hela resan så fort han är hemma igen. På bilden ser ni en taggad Niklas som just nu är på väg till Arlanda.

Niklas, nu drar du till Singapore för Baws räkning. Hur känns det?

– Formel 1 och Rihanna, troligtvis alla grabbars största dröm. Det plus femstjärnigt hotell och massa andra aktiviter. Den drömmen ska nu gå i upplevelse för mig. Dra åt helvete vad sjukt! Jag ska verkligen göra det här nu! På riktigt. Stay tuned, jag kommer skriva om ALLT här sen. Jag lovar, bara för er kära BAWS-läsare. Ni kan även följa min instagram, @nagild, som jag kommer smälla in bilder på så fort jag får chansen! Måste kila till Arlanda nu. På riktigt, fan vad sjukt att det här är på riktigt.

För att se bilder från Niklas resa, gå in på hashtaggen #Bawsabroad. Han lovar att uppdatera kontinuerligt.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here