badgrandpa

För 13 år sedan hade realityserien Jackass premiär på MTV, och det finns nog få personer i min generation som missat det programmet. Vissa älskade det, andra hatade det. Vi tillhör de förstnämnda.

Nu är det alltså dags för en ny långfilm, Jackas Bad Grandpa. Det intressanta med den här filmen är att de driver med ”vanliga” ovetande människor med hjälp av dolda kameror, samtidigt som det är en spelfilm med en enkel men skön story.

Johnny Knoxville spelar en sexfixerad morfar som ska köra sitt barnbarn till pappan eftersom mamman åkt in i fängelse. Jackson Nicoll, som spelar barnbarnet Billy, är helt fantastisk i sin roll, och tillsammans bär de upp filmen briljant. Nu ska man inte missta Jackass Bad Grandpa för ett Oscarsbidrag, men som skön underhållning är det svårt att hitta något roligare på bio just nu.

Självklart innehåller filmen en del kuk- och avföringsskämt, det är standard.

Baws säger: Gå och se den med dina polare. Är du lika (o)mogen som oss kommer du skratta mycket. Speciellt åt den oslagbara scenen där Billy ställer upp i en skönhetstävling för småflickor. Kolla trailen. Biopremiär fredag 25 oktober.

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.