sunfleethigh

Sunfleet är Sveriges största bilpool som i dagsläget har 830 bilar fördelade på 37 orter, från Umeå i norr till Trelleborg i söder.sunfleet2

Idén med en bilpool är att erbjuda kortidshyra av bilar för alla tillfällen då de som inte äger någon bil kan tänkas behöva ha en, om så bara för en liten stund. Kanske ska du förbi IKEA och köpa en byrå, sticka till ett möte i stan eller hämta en full (och odräglig) flickvän på någon avlägsen fest där ingen människa borde vilja närvara. Oavsett anledning är Sunfleet det perfekta alternativet.

Efter att man blivit medlem är det bara att sätta igång. Och det är väldigt enkelt. Man bokar en bil antingen på hemsidan eller via deras app, väljer vilket av alla garage man vill hämta den ifrån, går dit, låser upp den med sin personliga kod för att sedan starta och rulla iväg.

Äger man en egen bil tvingas man lämna in den på service, byta däck, besiktiga och tvätta den, men allt sådant slipper man när man väljer Sunfleet. Det enda du (i princip) behöver tänka på är att tanka bilen ifall du kör slut bensinen. Ibland är det skönt att vara bortskämd, eller hur?

Efter att ha testat Sunfleets tjänster lite för många gånger (vi har helt slutat att promenera trots korta avstånd) kan vi varmt rekomendera dem. Oavsett var vi befinner oss finns det alltid bilar inom en rimlig radie, JAG RULLAR bekvämt i en fräsch Volvo och stereon har bra ljud. Mer kan man inte begära.

s3Vi förstår varför Sunfleet har 27000 medlemmar och varför de ökade i antal medlemmar med 36 procent förra året gentemot 2012. Allt fler människor förstår fördelen och enkelheten med att bara ha bil när man själv vill. Speciellt de som bor i stan. Guld värt.

Sammanfattning: Boka bil med din telefon eller dator, gå till bilpoolen som ligger närmast, lås upp bilen, gör vad du ska, ställ tillbaka bilen, klar.

Och just det, det är garanterat billigare än vad du tror, kolla in deras hemsida HÄR,
och läs gärna vår längre presentation om dem i vår tidigare artikel HÄR. Nu vet ni.


s2

 

1 KOMMENTAR

  1. Tackar och bugar för tipset. Värt ett försök. Varit med om för många tattar bilpooler här i Stockholm. Hej!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.